Hei, jeg er Anne Kari

Her for å levere alt du som coach og ekspert trenger for å være helt trygg på at alle ting GDPR og vilkår er som det skal i bedriften din, OG gjøre den delen av businesseierskap så enkelt som overhodet mulig for deg, enten MED deg eller FOR deg.

Mitt Perspektiv

Alle coacher og eksperter kan få til GDPR og vilkår om de har noen som gjør det enkelt nok for dem.

Og det er akkurat det jeg er her for å gjøre.

Det som er litt *scaryface* med GDPR er at det både er lovpålagt og massivt.

Og det som er litt *scaryface* med vilkår, er at det enten oppleves som ubehagelig strenge grenser å sette for folk i sårbare situasjoner eller at det er vanskelig å formulere seg.

Når de kommer til meg, forteller mange av mine kunder at de er helt overveldet av hvor komplisert GDPR og vilkår er, og at de er kjemperedde for å gjøre det feil – glemme å ta med noe viktig, skrive noe feil, misforstå noe osv.

Og dermed er den vonde sirkelen i full mundur:

De vet de trenger å forsikre seg om at GDPR og vilkår ordentlig på plass.

Som i korrekt satt opp etter lovverket.

Men når de forsøker helt på egenhånd, blir de fort overveldet – som igjen gjør dem handlingslammet, så de gjør ingenting.

«Jeg må få det på plass!»

«Wææææ – det her går ikke, det er jo helt umulig å forstå!»

«Herlighet, her lener jeg meg på at *det er ikke så viktig for små bedrifter* enda jeg vet det ikke er sant – hva er det jeg driver med egentlig?»

«Shit, hva gjør jeg hvis noen etterspør personvernerklæringen min? Jeg har jo ingen! Eller noen spør om hvor de kan finne vilkårene mine? Jeg har jo ikke laget de ordentlig heller!»

Frykt. Tankekaos. Overveldelse på nytt. Og stopp.

De holder tilbake på markedsføring av freebee og nyhetsbrev.

De holder tilbake på salg av betalte tjenester og produkter.

Fordi de ikke er trygge på at personvern og vilkår er som det skal hos dem.

Og det er ingen måte mine kunder skal ha det på, hvert fall!

Bakgrunn

Min GDPR historie

Det er sensommer i Moss 2020. Jeg sitter og leser nyheter på telefonen, og plutselig lyser det mot meg: Det er blitt ulovlig å sende data «over dammen» på grunn av noe de kaller «Schrems II dommen». Jeg klikker meg inn, og det viser seg at en advokat ved navn Max Shrems har saksøkt et spesifikt selskap for å ha sendt data om han til et sted han ikke hadde godkjent – og han vant. Med det skrotet EU-kommisjonen en juridisk gyldig mekanisme som skulle gjøre det trygt å sende informasjon som navn og epostadresser ut av EU/EØS online, og en rekke leverandører var plutselig ikke lov å bruke – inkludert det jeg selv betalte mye penger for å bruke.

Full av respekt for loven som jeg er, frøs jeg til. Ulovlig?!

Rett inn for å lese hele domsavsigelsen.

Det var som å prøve å lese gresk, så da gikk jeg inn på datatilsynets nettsider.  

Det tok ikke mange sekundene å forstå at dette ikke var mulig å lære seg på to strakser, og da jeg i tillegg fikk se de mulige konsekvensene av å ikke etterfølge GDPR,  tok jeg et drastisk valg:

Jeg stoppet alt i businessen min. Epostliste, freebee, kursportal, betalingsløsning – ALT.

Livredd for å bryte loven.

Og så stupte jeg inn i det store internettet for å lære meg alt jeg kunne komme over om GDPR og personvernlover.

Men selv om jeg fant masse informasjon om selve innholdet i GDPR og diverse to-do-lister på hva jeg måtte gjøre for å være innafor med personvern, så fant jeg ingenting som kunne vise meg trinn for trinn nøyaktig hvordan jeg skulle gå frem for å få det i boks.

Eller – jeg fant noen som tilbød bistand med dette, men da var investeringen fra 50.000 NOK og oppover, eller noen tusen for maler jeg ikke ante hvordan jeg skulle bruke – og det hjalp meg ikke mye på det stadiet jeg var den gangen.

Det ble starten på mine dybdestudier av «hva er GDPR og hvordan får jeg det på plass i business», og det stoppet aldri.

Jeg fikk fullstendig dilla, og har det fortsatt.

Etter hvert kom også dette med vilkår og kontrakter inn i interessefeltet mitt.

I dag har jeg hjulpet mange coacher og eksperter med å få nettopp GDPR og vilkår på plass i businessen sin – astrologer, business coacher, livscoacher, spirituelle coacher, ulike typer veiledere, psykologer, terapeuter, virtuelle assistenter – og den gleden, lettelsen og selvtillitsboosten jeg ser i kundene mine når de VET det er på stell, er bare helt priceless. Jeg elsker det!

Hva kundene sier

La oss sette igang!

La oss si det som det er, skal vi? Det er ikke bare-bare å bygge opp en drømmebusiness når det er 10.000 ting å henge fingrene i og vi i tillegg er pålagt å forholde oss til noe så tungt som personvernlover og kjøps- og bruksvilkår.

Og det kan være litt av en forvirrende jungel når alle ekspertene sier at vi må starte med å bygge epostlista vår (hvilket de har helt rett i), og vi vet vi må gjøre det i forhold til GDPR – men når vi begynner å lese om det, så blir vi bare mer og mer overveldet. Så det stopper helt opp, og situasjonen oppleves skikkelig trøblete. Det vil jeg bidra til å gjøre noe med, så jeg har 3 muligheter for deg avhengig av hvor du er i prosessen:

Om du er helt i startgropa med GDPR og vilkår, vil jeg invitere deg til å bestille e-boka «Unngå GDPR-fellene – de 7 lovpålagte prinsippene alle online coacher og eksperter må kjenne til». Når du legger igjen epostadressen din, samtykker du samtidig til å få jevnlige eposter fra meg med gode råd og de beste tilbudene, og du kan selvsagt melde deg av når du vil.

Om du er kommet litt lenger i business og har flere programmer/systemer i bruk, så er online programmet «GDPR & Vilkår for online coacher og eksperter» for deg.

Om du er godt i gang med businessen din med travle dager og heller vil at en som kan GDPR og Vilkår gjør jobben for deg, da er «GDPR gjort for deg» pakka den beste løsningen for deg.

Da snakker vi sammen så jeg får laget en oversiktsliste over hvilke programmer/systemer du bruker i businessen din, og etter det gjør jeg alt det andre med nødvendig research for å fylle inn protokollen, skrive den skreddersydde personvernerklæringen og skrive vilkårene så det ikke er tvil om hvilke rammer som gjelder hos deg. Vær dog oppmerksom på at det er visse databehandleravtaler jeg ikke har lov til å innhente for deg, men da får du også vite nøyaktig hvordan du går frem for å bestille det selv.

Når GDPR og vilkår mappa er levert til deg, setter vi opp et nytt Zoom møte så du får vite det aller viktigste. Dette for å etterleve forventingen personvernmyndigheter har til at bedriftseiere skal «kjenne sine overføringer».

Ut oktober 2023 er investeringen for en slik løsning 525€ + mva.

Fra 1.november 2023 gjør investeringen her et realt hopp til en fra-pris på 1175€ + mva.

Klikk på knappen under for å se alle tjenester jeg tilbyr.

Noen personlige fakta om meg

Jeg er født og oppvokst i Norge, gift med Thomas, og til sammen har vi tre barn: To voksne jenter som bor i Norge og en sønn som bor sammen med oss.

Når jeg ikke driver med GDPR og vilkår, så vil du enten finne meg

  • henslengt på sofaen, helt oppslukt en eller annen dokumentar om oldtidens Egypt på History Channel eller
  • ute ved bassengkanten med nesa i en (e)bok mens jeg nyter den luksusen det er å bo i Spania (vi flyttet hit i 2021)

Av natur er jeg det jeg kaller en «selektiv ekstrovert», altså at jeg hovedsakelig er en introvert som trives i eget selskap – men også kan være veldig utadvendt og engasjert i selskap med de rette folka😉

Også noen fun facts 😉

Jeg må si meg enig med Nelson Mandela, Oprah and Gloria Steinem;

Jeg taper aldri. Enten så vinner jeg, eller så lærer jeg (Mandela), Gjør dine sår til din visdom (Oprah) og Sannheten vil sette deg fri, men først vil den gjøre deg forbanna (Steinem).

I tillegg til History Channel og livsnytelse i Spania er jeg ganske alternativ av meg – Loven om tiltrekning, astrologi, Feng Shui og litt ayurveda er inkludert i mine personlige interessefelt.

Jeg leser ikke bøker, jeg studerer dem. Til og med romaner og annen skjønnlitteratur har gule, rosa og oransje markeringsstreker på sidene og masse notater i margen.

Legg igjen epostadressen din og få e-boka «Unngå GDPR-fellene – de 7 lovpålagte prinsippene alle coacher og eksperter må kjenne til.»

Denne websiden bruker analyse-cookies fra JetPack (sertifisert i det nye rammeverket mellom EU og USA) for å gi innsikt i trafikk og interesse i innholdet. Det settes ingen markedsførings-cookies eller pixler på denne nettsiden. For mer info om hvordan jeg behandler din data  Les personvernerklæringen her